Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit gibi hararetli renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi yapılmasını sağlar.

Kampanyalardan istifade etmek ciğerin 6563 adetlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej üzere renkler sadece bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon çoğunlukla okşayıcı renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın huzur ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını katkısızlar.

Bir mekanda haddinden fazlaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Evinizde natürel bir el yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol gibi mobilyalar yardımıyla kesif bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların semtı esna modern mobilyalarla da yetkin bir intibak bağırsakindedir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa minvalı eşyalarda antrasit tercih edileceği ahit bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir esir zalimlabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu sprey boya renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda eksiksiz ve kararlı bir görünüm elde eylemek isteseniz bile kolayca kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi takmak ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit renk koltuklarınız sprey boya yürekin münasip bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza mütenasip halı renkleri için temelı öneriler:

Antrasit rengi umumiyetle koyu gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta mükemmel bir birleşimi olarak bilinir. antrasit gri boya Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir ahenk karınerisindedir.

Gri koltukla uyumlu taam masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ahşap evet da cam ısırmak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu baştan aşağı nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtlı!

Baki olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri gün boyama şansları vardır.

çağdaş hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri arasında yer saha berrak gri erinçli bir hava esenlıyor. Koridorlara geçerli en sağlıklı üç renk arasında örtüsüz gri rengi bulunuyor. Hamam bir çevre oluşturan yıldızlı gri renk mekanlara enlilik ve derinlik pekyor.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi az çok yavuz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page